Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Samsung specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9.1 050 230 94 89

Informatie en veelgestelde vragen over de levering

Na het plaatsen van uw bestelling wilt u natuurlijk zo snel mogelijk beschikken over uw Samsung Adapter-Oplader, Samsung Accu-Batterij, Samsung Autolader, Samsung Toetsenbord of bestelde Samsung Beeldscherm.

Wanneer kan ik mijn Samsung laptop onderdelen verwachten?
In onderstaande tabel kunt u de verwachte leverdatum opzoeken.

PostNL, GLS bezorging

 Besteld op:  Levering op: *
 Maandag voor 18:00u  Dinsdag tussen 08:00 - 21:30u
 Dinsdag voor 18:00u  Woensdag tussen 8:00 - 21:30u
 Woensdag voor 18:00u  Donderdag tussen 08:00 - 21:30u
 Donderdag voor 18:00u  Vrijdag tussen 8:00 - 21.30u
 Vrijdag voor 18:00u  Zaterdag tussen 08:00 - 18:00u
 Zaterdag voor 18:00u  Maandag tussen 08:00 - 21:30u
 Zondag  Dinsdag tussen 08:00 - 21:30u

* 1 dag levering is onder voorbehoud van overmacht situaties als gevolg van onjuiste adressering, of andere onvoorziene omstandigheden die de levering doen vertraging.

 

Levering Belgie. 
Vanuit België uw Samsung laptop onderdelen bestellen?
Levering Belgie Samsung laptop onderdelen Ondanks dat Samsung-Accu-Adapter.nl vanuit Nederland verstuurd kunnen onze Belgische klanten rekenen op levering binnen 1 dag. De bestelling dient dan echter wel voor 18:00u te zijn geplaatst.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?
Samsung-Accu-Adapter.nl levert standaard uw Samsung laptop onderdelen middels GLS of PostNL. Alle pakketten worden middels pakketpost verstuurd en zodoende dient er altijd iemand aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Wat gebeurt er als er niemand thuis is? In dat geval zal de bezorger trachten de levering bij de buren afgeleverd. Indien dit niet lukt zal de bezorger een Niet-Thuis-Bericht bij u achterlaten. Op dit briefje staan verdere instructies. In dat geval kunt u de zending bijvoorbeeld op de volgende dag nogmaals laten aanbieden of de zending op een alternatieve afhaallocatie laten leveren. Als bovenstaande om de een of andere reden niet mogelijk is. U bent bijvoorbeeld langdurig afwezig om uw Samsung laptop onderdeel in ontvangst te nemen (wegens vakantie etc.) dan zal de zending automatisch worden geretourneerd naar de afzender (in dit geval ons distributiecentrum). Wanneer wij het pakket in goede orde retour hebben ontvangen zullen we deze controleren en indien mogelijk terugboeken in onze voorraad. In dat geval zullen we het aankoopbedrag aan u terugstorten.

Kan ik mijn bestelling ook volgen?
Wij sturen u na het plaatsen van uw bestelling laat in de avond een track & trace bewijs per mail. U kunt dan uw bestelde Samsung onderdeel/onderdelen volgen. Heeft u vragen over de levering of heeft u andere vragen? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag even verder.